Kamrat
Kamrat
Kamrat
Loggin in Registrera dig på Kamrat Sök Info
Annonsera på Kamrat
 Tw1Xs profil
 


Läs eller låt bli.

Tjejer är väldigt underbara och även väldigt ömtåliga precis som Du. Ingen är perfekt, inte ens du så tänk på de innan du dömer någon eller säger något dumt, för ord skadar mer än vad de syns utanpå, men inuti gör det väldigt ont. Ingen förtjänar att bli mobbad, trakasserad, slagen, kallad för fula saker eller utsatt för saker man inte vill, inte du heller. Så sluta och mobba andra, alla är lika mycket värda oavsett utseende, hudfärg eller vart man bor. Sluta klaga på andra, istället kan du hjälpa andra, sluta slåss, kramas istället. Sprid kärlek inte våld! Kärlek är vad vi behöver, det finns redan så mycket ondhet i världen så det behövs inte mera. Ingen kan göra allt, men tillsammans kan man uträtta mirakel, men då måste alla hjälpas åt. Tänk om alla vore som Du, då skulle du inte vara unik och speciell eller hur? Men nu är ingen lik den andra så alla är unika och speciella och bra på sitt sätt, och ingen är ful, vi har bara olika smak. Alla förtjänar respekt, ömhet, trygghet, värme, närhet, omtanke, kärlek, uppmärksamhet och mycket mera. Ingen ska behöva ta skit ifrån någon. Ingen är bättre än den andra. Nej, vad menas med "nej"? Jo, det är när man inte vill, ett nej betyder alltid "NEJ ja vill inte SLUTA" och då ska man respektera det, vad är egentligen en våldtäkt? Det behöver inte vara när en psykstörd gubbe (som många ser det som) som följer efter sina offer på kvällen och våldtar dom i någon buske. Vem som helst egentligen kan bli en våldtäktsman, för om tjejen säger "nej jag vill inte", och du fortsätter och har sex med henne så har du våldtagit tjejen ifråga. För nej betyder STOPP. Och ändå fortsatte du.. Så respektera ordet NEJ. En person som blivit våldtagen bär med sig det resten av sitt liv och därmed skadad och sårad tills personen dör. Såren kommer troligen aldrig läka, för man bär med sig allt inom sig fast ingen ser.


Varför blir tjejer våldtagna? Jadu, det kan nog ingen svara på riktigt, vissa säger att personen som våldtagit en är psykiskt-störd, men vem som helst har potential att bli en våldtäktsman... Misshandel då? Vad räknas som misshandel? I praktiken kan du bli dömd för misshandel om du bara slagit någon med öppen hand, ett slag är alltid ett slag, varför slåss? Du kan kramas istället. Ingen förtjänade att bli slagen hade vi kommit överens om eller? Ja, precis. Inte ens om din flickvän strular med någon annan, är hon ens värd att bli slagen? Nej. Oftast är tjejen svagare än killen och blir automatiskt offer för kvinnomisshandeln, vi killar är oftast starkare än tjejen så varför ska vi missbruka vår styrka? Det är så himla fel, tycker du inte det? Bara för att det finns starkare personer än just dig ska dom ha rätt o slå dig då? Precis, det ska dom inte.


Det där med att kalla tjejer för slampa, hora och allt vad det nu är, varför? Om tjejer trivs med att se "slampiga" ut som många uttrycker det så låt dom göra det, nu menar jag inte att dom som ser utmanade är slampor tvärtom dom vågar visa att dom vågar och dom är inte rädda för vad andra tycker, det är vad jag kallar modigt. Man ska faktiskt kunna gå naken utan att bli kallad för fula saker eller kanske t.o.m bli våldtagen.

Detta gäller även tjejer.

Tw1Xs motto:
Lev livet idag, imorgon kan det vara försent.
 
Tw1Xs favoritmusik:
Alan Walker
 
Tw1Xs favoritfilmer & serier:
Action, kriminal, sc-fi, komedi, fängelse
 
Tw1Xs övriga intressen:
Dig ♥•◘♦♣♠♥☻☺○
 
 Undersökning
 
smekas? (:

Resultat:
Ja   34% (852 röster)
Nej   66% (1649 röster)

 
 Meddelande
 
Om du hade varit inloggad hade du kunnat skicka ett meddelande till Tw1X.
 
 
 Identitet
   
Namn: nisse
Adress: -Hemligt-
Ålder: 34 år
Kön: Kille
Stad: Göteborg
Land: Sverige
Email: -Hemligt-
Telefonnummer: -Hemligt-
Hemsida: www.garaget.org/tw1x_
Tipsare: LHF-MyRus
Registreringsdatum: 2006-01-30
 
Olästa meddelanden: 13
 
Senast inloggad: 2019-11-23 00:24:13

 

nya casinon